Medicina familiar i comunitària

 La Dra. Emma Picart és la imatge del nostre centre. Com a metge especialista en medicina de família i urgenciòloga amb més de 14 anys d’experiència, i amb una àmplia formació sobre dieta proteica i micronutrició, us pot donar tractament i orientació en qualsevol patologia relacionada amb aquests temes.

Oferim una primera visita informativa per tal de poder valorar cada cas en particular i assessorar-vos pel que fa al millor tractament a seguir a l’hora de perdre pes o millorar la salut. Es tracta de valorar un tractament integral del problema i escollir la millor solució per cada cas: dieta proteica, dieta amb la nutricionista, X-Body, acupuntura , tractament basal de l’ansietat amb psicòleg, acupuntor...

La Dra. Emma Picart utilitza en alguns casos, un dels instruments mèdics dels quals disposem a DIDEP per tractar l'obesitat i el sobrepès, la dieta proteica.
Fem ús d'aquesta dieta perquè al llarg dels anys s'ha demostrat científicament que és la més eficaç, ràpida i fàcil per perdre pes, però cal valorar cada cas en particular i no tots els pacients podran utilitzar-la, i en tot cas sempre sota prescripció i seguiment mèdic.

En què consisteix la dieta proteica?

Es basa a anar seguint una sèrie de fases per reeducar el nostre cos i anar adquirint progressivament hàbits alimentaris saludables.

A les primeres fases és quan s'aconsegueix eliminar una gran quantitat de greix de forma ràpida mitjançant la reducció al màxim de la ingesta de greixos i d’hidrats de carbó, mantenint la ingesta NORMAL de proteïnes pel seu bon funcionament. No és una dieta hiperproteica.

A les següents fases reintrodueixen progressivament diferents aliments amb la finalitat darrera d'assolir uns hàbits alimentaris i estil de vida adequats.

Tot plegat amb una bona complementació i amb els macrobiòtics que ens ajudaran a fer que el nostre estat de salut sigui òptim per gaudir de la vida.

Alhora disposem de servei d’analítiques de sang i testos d’intolerància alimentaria que ens ajuden al diagnòstic de patologies relacionades amb la nutrició i d’altres.