Teràpies manuals

El massatgista del nostre centre és l’Òscar, i ofereix tots aquests tractaments:

  • Massatge: a través de l'aplicació de tècniques manuals, aconseguim millorar les recuperacions de lesions musculars, com també descontracturar les zones afectades i alleugerir les tensions del dia. Aplicant tant massatge terapèutic o relaxant, en funció de les necessitats del pacient que estem tractant.
  • El massatge Esportiu: condicionar en funció de l'esport que faci el pacient. Habitualment sols ser recuperador o per tractar lesions. En la majoria dels casos podem aplicar tires de Kinesiotaping, anirà condicionat a la zona a tractar.
  • Drenatge limfàtic: és una tècnica que ens ajudarà a eliminar tota aquella retenció de líquid en l'àmbit muscular i a la vegada accelerarà la recuperació de les lesions que podem patir.
  • Reiki: Busquem un equilibri cos-ment, a través de la canalització de l'energia universal que ens envolta. Ajuda molt a pacients amb dificultat de problemes emocionals, d'estres o relaxació.
  • Reflexologia podal o facial: és una tècnica manual que ajuda a estimular diferents punts del nostre cos, és una teràpia molt agradable i a la vegada pot ser molt relaxant i és aplicable a totes les edats.

 Teràpies manuals

 


Amb totes aquestes tècniques l'objectiu principal és: donar al pacient la millor teràpia pel seu benestar, tant corporal com emocional, fent que es trobi a gust en tot moment, amb la màxima professionalitat.